Batman Arkham City Tek Link İndir
Bilgi
Batman bu sefer bomba gibi geldi..Oyunu öyle bir yaptı ki filmini izleyenelr oyuna koştu.! Evet abartmıyorum film ile oyun arasındaki bağ gerçekden muhteşem..Yine bu oyundada joker ile mücadele etmemiz gerekiyor..Bu sefer batman yalnız değil.! Neden mi çünkü yanında kedi kadın gibi bi sürü arkadaşı var yani siz yanlız değilsiniz..Bu görevi başariblecek misiniz? Jokeri yenebilecek misiniz? Oyun grafik açısından çok iyi ve gelişmiş..Efektler gerçekçi shaderler üst seviyede..Fakat oyun karanlıkda geçiyor o hoşuma gitmedi...
İyi İndirmeler
Sistem Gereksimi
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya 7
İşlemci: Core 2 Duo E4600 2.4GHz,Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: 512 MB
Boş Alan: 18 GB
Tek Link İndir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bilgi
Batman bu sefer bomba gibi geldi..Oyunu öyle bir yaptı ki filmini izleyenelr oyuna koştu.! Evet abartmıyorum film ile oyun arasındaki bağ gerçekden muhteşem..Yine bu oyundada joker ile mücadele etmemiz gerekiyor..Bu sefer batman yalnız değil.! Neden mi çünkü yanında kedi kadın gibi bi sürü arkadaşı var yani siz yanlız değilsiniz..Bu görevi başariblecek misiniz? Jokeri yenebilecek misiniz? Oyun grafik açısından çok iyi ve gelişmiş..Efektler gerçekçi shaderler üst seviyede..Fakat oyun karanlıkda geçiyor o hoşuma gitmedi...
İyi İndirmeler
Sistem Gereksimi
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP, Vista veya 7
İşlemci: Core 2 Duo E4600 2.4GHz,Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: 512 MB
Boş Alan: 18 GB
Tek Link İndir
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]